Coș
Doriți un tablou cu imaginea dumneavoastră?
Doriți un tablou cu imaginea dumneavoastră?
Doriți un tablou cu imaginea dumneavoastră?

Termeni și Condiții

 • Site-ul efect-canvas.ro este proprietatea societății comerciale EFECT ADVERTISING SRL

Utilizarea site-ului efect-canvas.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator și EFECT ADVERTISING SRL, de aceea, se recomanda citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul efect-canvas.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de EFECT ADVERTISING SRL, implica acceptarea acelorași termeni și condiții.

Informații generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot sa difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tău. De asemenea, pot apărea mici diferențe de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clienții efect-canvas.ro vor fi întotdeauna informați daca un produs este sau nu în stoc, daca se poate face la comanda, în cat timp se va prelucra și în cat timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică.

Produsele comercializate prin intermediul efect-canvas.ro sunt noi, ambalate și în momentul livrării vor fi întotdeauna însoțite de factura fiscală fizică sau în format electronic. Chitanța de la curier sau extrasul de cont este dovada plății.

Politica de confidențialitate

Efect-canvas.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.

SC EFECT ADVERTISING SRL (numita in continuare Compania) este proprietara website-ului www.efect-canvas.ro. Compania certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare. Număr notificare Companie la ANSPDPC: 31533. 

Scopurile colectării datelor de la utilizatori sunt:

 • Prelucrarea și livrarea comenzilor
 • Informarea utilizatorilor despre situația contului lor pe www.efect-canvas.ro
 • Informarea utilizatorilor despre evoluția si statusul comenzilor
 • Activități comerciale
 • Marketing și publicitate
 • Promovarea produselor
 • Cercetare de piața

Analiza comportamentului consumatorului

Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care și-a oferit datele cu caracter personal pe site-ul www.efect-canvas.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informațiile furnizate de către utilizatori numai in scopul în care au fost colectate. 

Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de către dumneavoastră altor companii cu care colaborează pentru a putea furniza serviciile contractate de către clienți, precum firme de curierat, firme care oferă servicii de marketing și publicitate, servicii de plată, și altele, doar pe baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora. 

Prin completarea câmpurilor aferente datelor dumneavoastră în momentul creării contului și/ sau plasarea unei comenzi vă exprimați acordul ca aceste date să fie stocate, prelucrate și utilizate in mod nelimitat ca spațiu și timp pentru scopurile mai sus menționate.
Compania se obligă să aducă la cunoștința utilizatorilor prelucrarea datelor cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor

Orice persoana are dreptul de intervenție asupra datelor și poate solicita în mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau ștergerea datelor dacă acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete și inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa către Companie conform pct. A.

Orice persoană are dreptul de opoziție prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de către aceasta printr-o cerere scrisă transmisă către Companie conform pct. A.

Orice persoană are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de către Companie.

Orice persoana are dreptul de a se adresa justiției în cazul în care consideră că protecția datelor cu caracter personal a fost încălcată.

Orice persoană are dreptul de a fi informată de către Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Orice persoană are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisă transmisa Companiei conform indicațiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugați să transmită o cerere scrisă semnată și datată prin modalitatea preferată:

 • Scanare pe email către adresa contact@efect-canvas.ro
 • Prin postă, curier sau predare personala la sediul Companiei din Brașov, jud Brașov, Strada Narciselor nr. 5

Plata

Plata comenzii se poate face folosind una din opțiunile de mai jos:

 • Online cu card bancar prin Stirpe (Visa/ Visa Electron/ Maestro /Mastercard)

Daca ați ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti. 
- Plățile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/ Visa Electron și MasterCard/ Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 
- "3-D Secure" asigura în primul rând ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard. Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Copyright

Tot conținutul site-ului efect-canvas.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea EFECT ADVERTISING SRL și/ sau a asociaților, a partenerilor și/ sau a furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Grafica, emblema, antetul și imaginile de pe efect-canvas.ro nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparțin EFECT-CANVAS, într-o maniera care sa creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze site-ul efect-canvas.ro sau firma EFECT ADVERTISING. Orice suspiciune de încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată la contact@efect-canvas.ro 

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul efect-canvas.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice și telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fii modificat sau anulat ulterior fără nici-o penalitate pentru client.

Accesul la site

EFECT ADVERTISING permite accesul nelimitat pe site-ul efect-canvas.ro, in scop personal, dar nu ii conferă dreptul de a descărca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul scris al EFECT ADVERTISING.

Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. EFECT ADVERTISING SRL nu își asuma responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput si găzduit site-ul și nici nu garantează faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de efect-canvas.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare, deși va face tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple. Ne rezervăm dreptul să anulam comenzile fără notificare prealabila in cazul în care intervine o eroare sau o greșeala de redactare.

Dispute și conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul efect-canvas.ro și orice încercare de frauda va fi raportata autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea EFECT ADEVRTISING.

Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul efect-canvas.ro , cumpărătorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumpărător și a constatării de către un reprezentant al EFECT ADVERTISING SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvat în primă fază pe cale amiabilă.

Având în vedere că scopul nostru este de a avea tot timpul clienți satisfăcuți, dacă ai probleme legate de o comandă, te rugam să ne contactezi la adresa de e-mail: contact@efect-canvas.ro (termen de răspuns 1-2 zile lucrătoare)

Modificări

EFECT CANVAS își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului efect-canvas.ro, politică, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesara o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți să anunțam clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul efect-canvas.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către EFECT ADVERTISING, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera că este de acord cu modificările efectuate.

Politica de returnare

Aveți întotdeauna la dispoziție 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Efect-canvas.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiția ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare și să fie ambalate corespunzător când sunt trimise către expeditor.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului"

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu rambursProdusele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.  

Vă rugăm să ne informați în cazul în care ați efectuat un retur, telefonic sau pe email. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informații. În cazul in care nu primim această informație banii vă vor fi returnați în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate. Formularul de retur este un model și nu este obligatoriu, dar ne ajuta sa procesăm mai repede retururile.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstrați dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamații, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online efect-canvas.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

 

Scopul utilizării

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. EFECT ADVERTISING SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa Str. Narciselor nr. 5, Brașov. Dacă sunteți înscriși în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email .

Terții care au acces la datele personale: FAN Courier.

S.C. EFECT ADVERTISING SRL implementează intern campanii de newsletter.

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteți scrie pe email, la adresa contact@efect-canvas.ro

În cazul în care ne veți furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informații specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă efect-canvas.ro care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților noștri. Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.


Date non-personale colectate automat

Când accesați paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet și sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care ați venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date și distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracție a paginilor noastre de internet și pentru a le îmbunătăți performanta sau conținutul.


Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare și de accesul unor persoane neautorizate, efect-canvas.ro utilizează măsuri de securitate tehnice și organizatorice dintre care enumeram:
- accesul la baza de date se face doar pe bază de ușer și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;
- toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;
- accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;
- la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.
- imprimarea datelor este făcută doar de la echipamentele societății, de către angajați desemnați 

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul site-ului efect-canvas.ro este gratuita și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând va puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comerțului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internaționala.

Firma noastră pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experiența de cumpărare este unică și plăcută pentru tine. Te invităm pe pagina de produse.

Politica Remarketing

În paginile website-ului http://www.efect-canvas.ro, prin intermediul unei etichete pentru remarketing ( remarketing tag ) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului http://www.efect-canvas.ro/ .

În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

 

Flowy embroidered shift dress

We have a one of the largest selections of accessories on the web, a super knowledgeable staff and expert guides to help you make an informed decision. People often choose to wear comfortable clothing inside their own home. This choice of clothing may be very different to the clothing they would normally wear outside.

Best sellers

New Arrivals

Flowy Embroidered Lipstick

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit.

Liquid error (snippets/anmegamenu-block line 19): Error in tag 'section' - 'anmegamenu-vert-1' is not a valid section type
Liquid error (snippets/anmegamenu-block line 22): Error in tag 'section' - 'anmegamenu-vert-2' is not a valid section type
Liquid error (snippets/anmegamenu-block line 25): Error in tag 'section' - 'anmegamenu-vert-3' is not a valid section type
Liquid error (snippets/anmegamenu-block line 28): Error in tag 'section' - 'anmegamenu-vert-4' is not a valid section type
Liquid error (snippets/anmegamenu-block line 31): Error in tag 'section' - 'anmegamenu-vert-5' is not a valid section type
Liquid error (snippets/anmegamenu-block line 34): Error in tag 'section' - 'anmegamenu-vert-6' is not a valid section type
Liquid error (snippets/anmegamenu-block line 37): Error in tag 'section' - 'anmegamenu-vert-7' is not a valid section type
Liquid error (snippets/anmegamenu-block line 40): Error in tag 'section' - 'anmegamenu-vert-8' is not a valid section type
Liquid error (snippets/anmegamenu-block line 43): Error in tag 'section' - 'anmegamenu-vert-9' is not a valid section type
Liquid error (snippets/anmegamenu-block line 46): Error in tag 'section' - 'anmegamenu-vert-10' is not a valid section type

Întrebări frecvente

Aveți întrebări?
Vă stăm la dispoziție!

Informații de contact:
0720 611 611
Luni-Vineri: 8:00 - 16:30
Sâmbătă-Duminică: Închis
Narciselor 5, Brașov, 500251
LIVRARE:

Livrarea este 20 de lei la plata ramburs dar este gratuită la plata cu cardul.

PLATA CU CARDUL:

Plata online se poate face cu Visa, Mastercard, și Apple Pay (inclusiv Revolut).

DREPTUL DE RETUR:

Potrivit prevederilor legale în vigoare, consumatorul are dreptul de retur pentru 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului.

Do you like any template? Apply its settings to your store — just select the template you like and press the «Apply» button of the desirable one. Templates can be switched at any time.
Applying a new template overrides the settings. Press «Copy» and paste it into any text file to save your current settings.

Export

Import

Import