Politică de Retur

Transportul 

Veți primi bunurile comandate în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături și în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult. Transportul este gratuit la toate comenzile plătite cu cardul!

Transportul se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României. Puteți alege metoda de livrare care vi se potrivește cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.

Informații privind exercitarea dreptului de retur (retragere)

Aveți întotdeauna la dispoziție 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Efect-canvas.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiția ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului.

Produsele care nu satisfac cerințele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma EFECT ADVERTISING SRL, str. Narciselor nr. 5, Brașov, jud. Brașov pe propria cheltuială, împreună cu Formularul de Retur completat care trebuie pus in colet (formular care va fi trimis de către noi pe email, după ce ne contactați pentru returnarea produsului). In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta zgârieturi, nu ajung la noi in starea in care le-am trimis, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

De asemenea produsele trebuie ambalate corespunzător astfel încât sa nu fie deteriorate pe durata livrării.

Vă rugăm să ne informați în cazul în care ațiefectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informații. În cazul in care nu primim aceasta informație banii vă vor fi returnați în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate. Formularul pe care îlpunem la dispoziție este un model si nu este obligatoriu.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar.

Vă rugăm să păstrați dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamații, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceții prin intermediul unei firme de curierat. Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea a fost comandată greșit această taxă nu vă va fi returnată.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online Efect-canvas.ro.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din site-ul Uniunii Europene )